Pentru ca reteta o am de la Andreea S nu puteam s-o denumesc decat asa. Multumesc Andreea, este foarte buna si se executa repede. Eu am folosit pere, dar reteta originala este cu mere.
Ingrediente: 250 gr de unt, 250 gr de zahar, 5 oua, 1 pachetel de zahar vaniliat, 350 gr de faina, 1 pachetel de praf de copt, 1 kg de mere taiate cubulete (eu am folosit 6 pere taiate cubulete).
Mod de preparare: se pun ingredientele in ordinea prezentata la mixat. In final se adauga fructele si se amesteca cu lingura de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o tava (dimensiune 40/30) tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preancalzit la temperatura medie. Cand prajitura este coapta, adica trece testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca dupa care se taie.
Se pudreaza cu zahar si … pofta buna.
ce surpriza;) arata exact ca a mea…am sa o incerc si eu cu pere! noi o facem cind vrem ceva dulce si tre sa merga repede…va pup!
Ce frumos arata
Sa vezi ce buna este! Se topeste in gura!
Prajitura mea preferata, nici prea dulce, nici prea acrisoara, yum :D