Ingrediente: 3oo gr faina, 200 gr unt sau margarina, 100 gr zahar tos, 2 oua, 2 linguri de nuci macinate, zahar vanilat si 1/2 pachet praf de copt
Mod de preparare: Se mixeaza spuma untul cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, se adauga faina amestecata in prealabil cu nuca macinata si praful de copt. Se framanta bine, daca este nevoie se mai adauga faina, rezultand un aluat omogen. Se formeaza cornutele mici care se coc in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptor preancalzit la temperatura mica.
Cand cornuletele s-au copt se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reteta este din caietul mamei mele.
Foarte bine arata, am furat si eu una, bune rau. Daca nu te superi voi incerca reteta ta. Multumesc de pe acuma. Sa mai faci Ghiocel !!!
Vai ce bine arata cornuletele astea. Stiu ca si mama mea le facea pe vremuri. bestiale:)
Acum am dat de tine ghiocel…pana acum nu stiam unde ai blogul, situl:)
Mersi de comentariile pana acum
@Biancas-bine ai venit in casa mea. Ma gasesti aici si pe ghiocel07.wordpress.com