Ingrediente: o punga de paste (eu am folosit spirale Boromir), 3 oua, 200 gr branza telemea, 100 gr smantana.
Mod de preparare: se fierb pastele, se scurg si se lasa in asteptare. Se bat ouale intr-un castron marisor, se adauga smantana si branza telemea data pe razatoare. Peste acest amestec se pun pastele si se amesteca usor. Se unge cu unt o forma yena, se toarna pastele si se dau la cuptorul incins.
Se verifica din cand in cand si cand si daca pastele au prins o crusta aurie se scoate din cuptor si se poate servi. Eu pun putin zahar peste portia din farfurie.
Mie imi place la nebunie budinca de paste. Nu o fac foarte des, ai mei nu prea mananca si doar pentru mine nu-mi vine sa fac, dar din cand in cand ma rasfat. O fac aproape la fel ca tine, doar ca torn lapte peste ea inainte sa o bag in cuptor, mie se pare ca iese mai pufoasa. O seara frumoasa !
Narnia
@Narnia-bine ai venit in casuta mea. O sa incerc „secretul” tau si sigur o sa-mi placa. Multumesc.
Eu reteta o am de la mama, iar secretul primit de la tata a fost: putin ulei. In rest reteta e identica cu cea de aici.
Noi le mancam fierbinti cu miere sau zahar, copiii cu Nutella.
@Alina-multumesc pentru vizita. Si eu am reteta tot de la mama si-mi place tot cu zahar. O sa incerc, vorba tatei-putin ulei.