Hotdog la airfryer

De ceva vreme vroiam să fac Hotdog dar nu am prins momentul. Zilele trecute mi-au sărit în ochi chifle speciale pentru Hotdog, am luat și crenvuști și am trecut la treabă. Cum aerfryer-ul meu se „pricepe” la minuturi ăsta era momentul prielnic de a-l pune în funcțiune.

Ingrediente: 4 cornuri, 4 crenvuști, 4 felii de brânză topită, cașcaval, muștar

Mod de preparare: Crenvuștii cumparati de mine erau prefierti și afumați așa că a fost totul mai simplu. În fiecare despicătură a cornului se așează un crenvuști învelit în brânză topită sau felie foarte subțire de cașvaval. Deasupra se pune muștar și se presară cașcaval ras. Cornurile se așeaza în coșul de la aerfryer pe hârtie specială sau de copt.

Se coc la 180 gr cca 10-15 min, până se topește cașcavalul și cornurile sunt ușor „bronzate”.

Se scot pe platou și se servesc simple sau cu încă puțin muștar sau ketchup.

Se fac ușor și rapid, sunt bune și uite așa mai dăm de lucru friteuzei cu aer cald.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *