Pentru ca aveam chef sa fac ceva si luasem o bagheta de dimineata, m-am gandit sa ma inspirat de la Teo si am inceput sa caut prin frigider. Cum nu aveam ingredientele propuse, am incercat sa fac o compozitie proprie.
Ingrediente: o bagheta, o cutie mica pate de pui, trei castraveti murati, jumatate de ardei gras rosu, doua oua fierte, 100 gr salam mai putin gras, doua linguri smantana, sare si piper.
Mod de preparare: se taie bagheta in doua si cu o lingurita cu coada lunga se scobeste de miez, care se strange intr-un castron. Se freaca bine pateul, se adauga castravetele, ardeiul si salamul taiat cubulete. Se pune si miezul de bagheta, se amesteca in continuare, se adauga doua linguri de smantana si ouale tocate marunt. Se condimenteaza dupa preferinta. Se incepe umplerea jumatatilor de bagheta indesand bine compozitia. Se lasa pana a doua zi la frigider cand se serveste taiata felii.
Este un aperitiv aspectuos si gustos. O sa incerc si cu alte compozitii.
Salut!
Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca da, lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec. Pe mine poti sa ma treci Chirila Bogdan .Ms…
sanatate…
Eu nu fac schimb de linkuri. In blogroll am numai prieteni sau persoane pe care le vizitez foarte des. Imi pare rau.
Super si reteta ta!Data urmatoare incerc si asa,cred ca e delicios,mersi de pont!
@Vio-cu mare drag. Poti umple cornurile si cu branza telemea rasa si miezul. Se pun la cuptor si rezulta un aperitiv super. Cauta retea.