Ingrediente: 4 pulpe, gluten alimentar, sare, piper, usturoi granule, o lingura ulei, ciuperci, 1 ceapă, 2-3 căței de usturoi, 2 linguri de ulei, pastă de ardei, 4 linguri orez, pătrunjel, sare și piper
Mod de preparare: pulpele se spală bine, se crestează, se dau cu gluten alimentar, se condimentează cu sare, piper si usturoi granule. Se pun la prăjit în puțin ulei, se intorc pe toate părțile, se toarnă puțină apă și se lasă sub capac să se prajească. Între timp se face garnitura de ciuperci. cu orez. Orezul se pune la fiert într-o cantitate triplă de apă. Se toacă mărunt ciupercile, ceapa, usturoiul și se călesc în 2 linguri de ulei. Cănd sunt suficient de moi se pune o lingura de pasta de ardei și se lasă amestecul să scada la foc mic. Peste amestecul de ciuperci cu ceapă se adaugă orezul fiert, se amesteca si se condimentează dupa gust, cu sare și piper. Se adaugă patrunjel tocat.
Poftă bună!