Ingrediente: 4 pulpe de pui, o punga mazare congelata, 1 ceapa, 1 lingura faina, 2 cani de apa, 1 cutie pulpa rosii, sare, piper, marar
Mod de preparare: Pulpele se spala bine, se curata, se cresteaza si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pun intr-o cratita in putin ulei,
se prajesc foarte putin
dupa care se pune o cana de apa si se lasa la foc mediu sa se inabuse sub capac pana carnea este fiarta.
Se scot pulpele din cratita pe o farfurie. In aceeasi cratita se caleste ceapa,
se adauga faina, se amesteca sa nu se faca cocoloase si se pune pulpa de rosii si o cana de apa.
Se fierbe sosul si se condimenteaza cu sare. In sosul obtinut se pune mazarea
si pulpele.
Se lasa impreuna la fiert pana manacarea este gata, adica si mazarea fiarta si patrunsa de arome. La final de adauga mararul tocat si se stinge focul.
O mancarica foarte buna si simplu de facut.
Pofta buna!
Acum cateva zile am mancat si noi mancare cu mazare, asa ca stiu ce buna este! O saptamana frumoasa!
@Sara & Miki-multumesc si voua la fel. Pupici :*