Mancare de mazare cu pulpe de pui

Ingrediente: 4 pulpe de pui, o punga mazare congelata, 1 ceapa, 1 lingura faina, 2 cani de apa, 1 cutie pulpa rosii, sare, piper,  marar

Mod de preparare: Pulpele se spala bine, se curata, se cresteaza si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun intr-o cratita in putin ulei,

se prajesc foarte putin

dupa care se pune o cana de apa si se lasa la foc mediu sa se inabuse sub capac pana carnea este fiarta.

Se scot pulpele din cratita pe o farfurie. In aceeasi cratita se caleste ceapa,

se adauga faina, se amesteca sa nu se faca cocoloase si se pune pulpa de rosii si o cana de apa.

Se fierbe sosul si se condimenteaza cu sare. In sosul obtinut se pune mazarea

si pulpele.

Se lasa impreuna la fiert pana manacarea este gata, adica si mazarea fiarta si patrunsa de arome. La final de adauga mararul tocat si se stinge focul.

O mancarica foarte buna si simplu de facut.

 

Pofta buna!

2 comentarii la „Mancare de mazare cu pulpe de pui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *