Ingrediente: 500 g ciuperci pleurotus, 2-3 oua, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, pesmet, faina, ulei pentru prajit
Mod de preparare: Se spala bine ciupercile, se scurg de apa si se taie coditele. Se pregatesc tavitele cu faina, pesmet si farfuria cu ou si condimente.
Se trec ciupercile prin faina,
se dau prin ou batut cu sare, piper si usturoiul dat prin presa
si pe urma prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie sa se elimine surplusul de ulei.
Se servesc cu cartofi prajiti sau piure.
Pofta buna!
Mama ce bune trebuie sa fie!
@Haplea-sa stii, foarte bune si cu spor. Din codite si din ciupercile mici o sa fac o tocanita sau ciulama.
O bunatate, nu am nicio indoiala!!
@Paula-sunt preferate indeosebi de sotul meu. Eu nu ma omor dupa ciuperci in general….