Am cumpărat o caserolă cu fâșii de piept de pui în ideea de a face crispy. Am căurat o rețeta mai altfel decât cea clasică pe care o încercasem deja. De fapt sunt ațât de multe rețete că nici nu știi care este mai bună și mai „clasică”.
Ingrediente: Piept de pui, fănă, sare, piper, praf de usturoi, boia dulce sau iute, 2 ouă, apă, ulei pentru prăjit

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui fâșii. Într-un bol încăpător se amesteca făina cu condimentele, ouăle și puțină apă obținându-se un sos mai gros. În alt bol se pune doar făină. Se trec fâșii de pui prin amestecul cu ou și pe urmă prin făină. Se prăjesc în baie de ulei.

Nu am fotografii pe etape, este mult prea simplu și sinceră să fiu am și uitat …… Sunt foarte buni acești crispy, se fac ușor și dispar urgent din farfurie.
