Chifle umplute, coapte la Air Fryer

Am văzut pe internet un aperitiv care mi-a atras atenția, am cumpărat ingredientele și am trecut la treabă. Eu le-am făcut la cuptorul cu aer cald, Airfryer.

Ingrediente: chifle, salam feliat subțire, cașcaval felii subțiri, lapte

Mod de preparare: Chiflele de taie pe cele 5 marcaje, se trec repede prin lapte și fiecare marcaj se umple cu o felie de salam și una de cașcaval. Chiflele se așează în coșul de la Airfrye (sau în cuptorul clasic încălzit) și se coc 7 minute la 200 grade.

Sunt foarte bune, se fac foarte repede și sunt un bun aperitiv. Se servesc cu muștar sau ketchup.

Îmi plac rețetele ușoare. N-am felicitat că am cumpărat hârtia specială pentru cuptor de la Dedeman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *