Un aperitiv simplu așa cum cum îmi place mie. Ingrediente puține și la îndemână, rezultat bun garantat.
Ingrediente: aluat foietaj de la Lidl, 4 buc crenvurști (sau cabanos), 1 ou, semințe (mac, susan, chimen)
Mod de preparare: Se întinde aluatul și se taie în patru. Pe fiecare bucată se pune un crenvurști și se rulează. Sulurile se taie în 4 bucățele care se pun în tavă și se ung cu ou bătut.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_111430-1024x768.jpg)
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_111800-1024x768.jpg)
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_112023-1024x768.jpg)
Se presară mac, chimen sau susan. Se coc la foc potrivit cca 20 minute, în funcție de cuptor. Importat este să fie frumos rumenite.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_113600-1024x768.jpg)
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_115947-1024x768.jpg)
Poate fi ceva mai simplu? Nu cred….
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2024/03/20240301_132046-1024x768.jpg)
„Purcelușii” se servesc cu muștar sau ketchup.