Pastă de pește cu cremă de brânză

Zilele acestea am făcut multe aperitive, simple, cu ingrediente la îndemână dar foarte gustoase. Se pot servi în orice ocazie, cu pâine prăjita sau se pot umple coșulețe waffe.

Ingrediente: 1 conservă sardele in ulei, 2 linguri pasta de brânză, 1 ou, 1 castravete, o roșie, sare, piper

Mod de preparare: Se scurge conserva de ulei și se pune peștele într-un bol. Se adaugă 2 linguri de cremă de brânză și se amestecă. Se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici oul fiert tare, se toacă mărunt roșia și castravetele și se pun în bolul cu sardele. Se amestecă, se condimentează cu sare și piper.

Un aperitiv foarte bun pentru uns pe pâine, pe waffe sau se pot umple cu acest amestec chiar și câteva coșulețe waffe (cupe).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *