Biscuiți dulci și aromați

Cred că este cea mai simplă rețeta de biscuiți făcuți vreodată de mine. Am trișat și am folosit aluat foietaj, așa este vara :)

Ingrediente: aluat foietaj, 100 g zahăr tos, 1 linguriță scorțișoară

Mod de prezentate: Se întinde aluatul foietaj, pe jumătate (latura scurtă) se presară zahăr amestecat cu scorțișoară, se aduce cealaltă jumătate peste și se întinde cu sucitorul. Se repetă operațiunea de 4 ori. După ultima întindere se taie biscuiții.

Eu am folosit un cuțit ondulat de tăiat cartofi. Se pun biscuiții în tava acoperită cu hârtie de copt, se mai presară pe fiecare amestec de zahăr cu scorțișoară. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la temperatura medie și se coace cca 20 minute.

Nimic mai simplu. Inspirația este de pe net, de la Bucătărește cu Rodica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *