Scăricică marinată

Acum câțiva ani mâncam cu copiii coaste la un restaurant anume cunoscut de ei în București, după care mutându-se la casă au început să le pregătească singuri la grătar. Foarte aromate, numai bune să te lingi pe degete. Ieri am cumpărat o scăricică marinată marca COMTIM, am căutat pe net cum se face. Mi-era foarte clar că o bag la cuptor și aștept să se frigă. Ca de fiecare dată când vreau să aflu ceva în materie de mâncare am câteva bloguri favorite. De data aceasta am apelat la dna Laura Laurențiu, care într-un filmuleț pe youtube explică cu lux de amănunte ceea ce intuiam cu o singură excepție, glazura.

Ingrediente: scăricică marinată, pentru glazură: 1 lingură de muștar, 1 lingură dulceață de caise, 2 linguri vin roșu, 1 cățel de usturoi, sare și piper dacă mai este cazul.

Mod de preparare: aici găsiți modul de preparare foarte bine explicat, așa cum numai dna Laura știe. Cred că nu are rost să vă spun ce bune au ieșit, am primit nota maximă de la soțul meu.

Ca și garnitură am făcut varză acră călită. Pe blog mai găsiți o rețeta de coaste pregătite în oala sub presiune. Chiar merită făcute mai des, sunt super bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *