Cel mai simplu Sandviș cald

Pentru că mi-am cumpărat un nou aparat de bucătărie repede l-am pus la treabă. Și ce puteam face mai simplu decât un sandviș cu șuncă și cașcaval. Se poate folosi și pentru waffe.

Ingrediente: felii de pâine toast, felii de cașcaval/brânză topită, șuncă presată/pastramă de pui/salam, aparat grill

Mod de preparare: Se pune la încins aparatul timp în care se pregătesc sandwich-urile. Se așează pe o felie de pâine cașcavalul și șunca, se acoperă cu altă felie de pâine.

Când aparatul este încins se deschide capacul, se așează sandwich-ul, se închide capacul și se lasă să se prăjească.

În funcție de aparat se aprinde sau nu indicatorul de „gata”.

Se scot sandwich-urile pe un platou, se pot tăia în două și se servesc simple sau cu ketchup, muștar sau legume de sezon.

Un mic dejun ușor de făcut cu ingrediente la îndemână, foarte bun și îmbietor pentru copilași.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *