Pentru că mi-am cumpărat un nou aparat de bucătărie repede l-am pus la treabă. Și ce puteam face mai simplu decât un sandviș cu șuncă și cașcaval. Se poate folosi și pentru waffe.
Ingrediente: felii de pâine toast, felii de cașcaval/brânză topită, șuncă presată/pastramă de pui/salam, aparat grill
Mod de preparare: Se pune la încins aparatul timp în care se pregătesc sandwich-urile. Se așează pe o felie de pâine cașcavalul și șunca, se acoperă cu altă felie de pâine.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2020/05/20200530_120811.jpg)
Când aparatul este încins se deschide capacul, se așează sandwich-ul, se închide capacul și se lasă să se prăjească.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2020/05/20200530_120949.jpg)
În funcție de aparat se aprinde sau nu indicatorul de „gata”.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2020/05/20200530_121422.jpg)
Se scot sandwich-urile pe un platou, se pot tăia în două și se servesc simple sau cu ketchup, muștar sau legume de sezon.
![](https://retetelemamei.ro/wp-content/uploads/2020/05/20200529_113907.jpg)
Un mic dejun ușor de făcut cu ingrediente la îndemână, foarte bun și îmbietor pentru copilași.