Bomboane cu ciocolată și alune

Ingrediente: 1 pachet biscuiți cu cremă, ciocolată cu lapte sau amăruie, 100 ml smântâna pentru frișcă sau lapte, esența de vanilie/rom, zahar pudră, alune, nuci, stafide, nucă de cocos, ornamente diverse

Mod de preparare: Se mărunțesc biscuiții într-un tocător și se amestecă cu o lingură rasă de zahăr pudră. Se încălzește frișca lichidă și când începe să fiarbă se ia de pe foc și se adaugă ciocolata ruptă bucățele. Se amestecă cu o spatulă până este topită.yamaha r1 fairings

Se lasă să se răcorească după care se adaugă peste biscuiții măcinați. Se încorporează ușor timp în care se pune și esența preferată. Compoziția se lasă câteva minute deoparte timp în care se pregătesc ingredientele pentru ornat.

Se fac biluțe potrivit de mari cu interior de alune/nucă/stafide, se tăvălesc prin nucă de cocos/nucă măcinată/  ornamente diferite.r1 fairings. Se așează în foițe pentru bomboane după care se transferă în cutie sau farfurie pentru servire. Se țin la frigider să se întărească.

O modalitate bună de a folosi biscuiții uitați prin sertare.

Distribuie pe:

Un gând despre „Bomboane cu ciocolată și alune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *