Desert la pahar cu cremă și căpșuni

Ingrediente: 1 cutie mascarpone (250 g), 200 ml smântână pentru frișcă, 1 lingură zahăr pudră, esență de vanilie, pișcoturi, cafea, căpșuni, ciocolată

Mod de preparare: Se pun într-un castron: mascarpone, frișca lichidă, zahărul și vanilia și se bat cu telul până crema devine consistentă. Nu prea mult să nu se taie.

Se montează paharele: bucăți de pișcot înmuiat în puțină cafea, un strat de cremă, ciocolată rasă sau așchii din comerț, căpșuni feliate pe marginea cupei și câteva în interior iar câteva bucăți de pișcot și un ultim strat de cremă.

Se decorează cu ciocolată și căpșuni.

Se dau cupele la rece pentru 2-3 ore.   Un desert dulce dar și răcoros 🙂

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *