Ingrediente: 1 pachet frișcă pudră, 1 pahar zahăr pudră, 1 cană de ulei, 1 pahar nucă măcinată, aproximativ 2 căni de și jumătate făină, 1 linguriță praf de copt, 1 lingură cacao+1 lingură făină
![](https://c1.staticflickr.com/1/894/28454150948_acaf382d2a.jpg)
Mod de preparare: într-un castron se pune uleiul, praful de frișcă, zahărul și se amestecă.
![](https://c1.staticflickr.com/1/960/42279758962_12c6547dbd.jpg)
Se adaugă 1 cană de făină, o linguriță praf de copt și nuca
![](https://c1.staticflickr.com/1/979/42279758402_62e0544260.jpg)
![](https://c1.staticflickr.com/1/948/42279757842_d3906239f3.jpg)
Se amestecă cu mâna sau spatula, se adaugă și restul de făină.
![](https://c1.staticflickr.com/1/960/27457884197_093675089c.jpg)
Compoziția obținuta se împarte în două, în una se pune cacao și în cealaltă încă o lingură de faina.
![](https://c1.staticflickr.com/1/956/42279755762_794caf937c.jpg)
Se fac biluțe din ambele compoziții, se alătură și se alipesc într-o bilă mai mare.
![](https://c1.staticflickr.com/1/962/42279755252_d4f46d2433.jpg)
![](https://c1.staticflickr.com/1/890/41604629604_3cc9a39723.jpg)
Fursecurile se coc pe hârtie de copt la foc potrivit cam 20 minute.
![](https://c1.staticflickr.com/1/956/28454154818_d215537b80.jpg)
La atingere trebuie să fie puțin moi, se vor întări când se răcesc.
![](https://c1.staticflickr.com/1/962/27458962527_f7b68bd27d.jpg)
Am fost destul de sceptică în ceea ce privește cantitatea de ulei dar în cele din urmă s-a dovedit că traducerea mea este bună, la fel și fursecurile :) Se pot păstra în cutie de tablă, caz în care nu dispar repede din farfurie.
Se folosește cană de 250 ml și pahar de 100 ml