Ingrediente: 500 g aripioare+piept de pui, sare, piper, praf de usturoi, boia iute, 2 linguri ulei+făină, ulei și fulgi de porumb (Cornflakes) pentru prăjit
Mod de preparare: Se taie aripioarele în două după ce au fost eliminate vârfurile. Se pun într-un castron și se condimentează cu ingredientele dorite, în cazul meu: sare, piper, praf de usturoi, boia iute.
Se toarnă 2-3 linguri de ulei și se amestecă foarte bine astfel încât carnea să fie bine „unsa”. Se acoperă castronul cu folie alimentară și se ține la frigider o oră.
În trei castroane se pune făina, ouăle bătute și fulgii de porumb zdrobiți.
Se trec aripioarele prin făină, ou și fulgi de porumb
după care se pun în ulei încins să se prăjească la foc mediu pentru a se pătrunde și în interior.
Între timp se prăjesc cartofi pai și se face un sos de usturoi cu iaurt
Și pentru că aveam și un piept de pui am făcut și Crispy Strips
Foarte bune și mult asemănătoare cu cela de la KFC.
Un gând despre „Aripioare și Crispy Strips ca la KFC”