Supă cremă de broccoli cu crutoane

Ingrediente: 500 g broccoli, 1-2 cartofi (în funcție de mărime), 200 ml lapte, o lingură de unt, sare

Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă după care se decojesc. Broccoli se desface buchețele și pun la fiert cam 10 minute în apă clocotită cu sare.

Se scot buchețelele fierte într-un vas și se pregătește pasarea într-un blender sau cu mixerul vertical.

Se pune cartoful tăiat bucăți și buchețelele de brocolii într-un vas mai înalt, împreună cu un polonic din apă în care au fiert broccoli.

Se mixează până totul devine cremă.

Se adaugă laptele și se mai mixează puțin.

Se repune supa-cremă în oală, se dă un clocot cu o lingură de unt.

Se potrivește de sare. Se servește cu smântână și crutoane.

Este o supă cremă ușoară, gustoasă, aromată și sănătoasă.

eritropoietina prezzo

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *