Ingrediente: 300 g morcovi, 3 ouă, 150 g nucă, 150 g zahăr, 150 g cocos deshidratat, 1 linguriță praf de copt, esență de vanilie, ciocolată amăruie, fulgi de cocos
Mod de preparare: Se bat ouăle cu zahărul și vanilia.
Se adaugă morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici,
nucile măcinate
și cocosul deshidratat.
Se amestecă toate ingredientele cu o paletă (la nevoie se adaugă puțin lapte)
și compoziția se toarnă într-o tava tapetată cu hârtie de copt.
Prăjitura se coace în cuptorul încălzit pentru cca 30 min la foc mediu. Se lasă să se răcească după care se scoate din tavă.
Se decorează cu ciocolată și fulgi de cocos/nuci măcinate/bombonele, fiecare după preferință.
Rețeta este preluată de la Iuliana Florentina Avram, blogul Rețete fel de fel. Ea a făcut-o sub formă de tort și arată mai bine decât prăjitura mea. În final gustul contează, nu? Este foarte bună, ușoară și cu…..morcovi. Oare-i place iepurașului?