Înghețată cu lapte condensat și frișcă

Ingrediente: 1 cutie lapte condensat (300 ml de la Lidl), frișcă lichidă (350 ml), esență de vanilie, 2 linguri de lichior (merge și fără)

Mod de preparare: Într-un bol se amestecă laptele condensat cu esența de vanilie și lichiorul.

Se bate frișca până se întărește (în mod normal folosesc smântână pentru frișcă Dorna sau Pilos de la Lidl)

În bolul cu frișca se adaugă amestecul de lapte condensat  și cu o spatulă sau lingură de lemn se amestecă ușor până se încorporează.

Se toarnă trei sfert din compoziție într-o caserolă, restul de compoziție se amestecă cu o linguriță de cafea solubilă dizolvată în puțină apă.

Se toarnă peste compoziția simplă, se închide caserola și se dă la congelator până la servire.

O înghețată cremoasă, ușor de făcut și nu are „ace”

Să vă fie de bine!

 

2 comentarii la „Înghețată cu lapte condensat și frișcă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *