Desert la pahar cu mascarpone și fructe de pădure

Ingrediente: 150 g fructe de pădure, 250 g mascarpone, 4 lingurițe zahăr pudră, 150 ml friscă, 1 plic zahăr vanilat, 8-10 pișcoturi, 2-3 plicuri capuccino, ciocolată pentru decor

Mod de preparare: Se mixează mascarpone cu zahărul pudră. Separat se bate frișca cu zaharul vanilat după care se amestecă ușor cu mascarpone. Într-un vas se prepară capuccino. Am pus și câteva picături de esență de rom :)

Se înmoaie pișcoturile unul câte unul prin scufundare rapidă. Se așează în pahare în straturi: pișcot, cremă de mascarpone, fructe de pădure, pișcoturi, cremă de mascarpone.

Se pun paharele la rece și înainte de servire se decorează cu ciocolată și fructe.

Sursă

 

Un gând despre „Desert la pahar cu mascarpone și fructe de pădure”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *