Ingrediente: 3 ouă, 50 g mix de legume, 1 dovlecel, 1 fir ceapă verde, 100 g telemea și brânză de vaci, 1 lingură făină, mărar, sare, piper, 1/2 linguriță praf de copt
Mod de preparare: se bat ouăle cu sarea și piperul, se adaugă brânza de vaci și jumătate din cantitatea de telemea și se condimentează cu sare și piper.
Se adaugă dovlecelul tăiat bucățele, mixul de legume și ceapa.
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și se amestecă cu o lingură.
În final se pune și mărarul tocat mărunt, se omogenizează compoziția
care se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Deasupra se pune restul de telemea rasă.
Se dă frittata la cuptor unde se coace până se încheagă compoziția și este ușor rumenă deasupra.
Se lasă să se răcească după care se răstoarnă pe un platou
se porționează și se servește. Frittata este bună atât rece cât și caldă.
Poftă bună!