Ingrediente: 100 g tăiței lați, 1/2 fir cabanos, 50 g bacon/panceta, 2 ouă (gălbenușuri), puțin ulei, 2 felii de brânză topită/cașcaval, sare, piper
Mod de preparare: Se feliază cabanosul și baconul și se prăjește în foarte puțin ulei. Într-o cratiță se fierbe apă cu sare, se adaugă tăițeii (eu am avut de casă) și se fierb aldente, după care se scurg și se pun în cratiță peste afumătura prăjită. Se amestecă și se adaugă 2-3 linguri din apa în care au fiert pastele. Într-un castron se bat gălbenușurile, se adaugă brânza/cașcavalul tăiat bucățele/ras și un polonic din apa fiartă. Acest amestec se toarnă peste tăiței, se condimentează cu sare și piper și se amestecă.
Un preparat care se face foarte repede și ușor. Poftă bună!