Ingrediente: piept de pui, ardei roșu, ardei alb, ceapă roșie, costiță afumată, sare, piper, boia, curcuma
Mod de preparare: se taie cuburi carnea spălată, se pune într-un bol, se condimentează cu sare, piper, boia, curcuma, se amestecă și se lasă câteva minute la frigider. Între timp bețele de bambus se pun în apă ca să nu se ardă pe grătar. Se taie bucățele și ardeii, ceapa și costița.
Se începe montarea frigăruilor alternând ardei, carne, ceapă, costiță…..după imaginația fiecăruia.
Tigaia gril se stropește cu ulei, se încinge și se așează frigăruile la fript.
Se lasă pe fiecare parte cca 5 minute
după care se scot pe un platou
Frigăruile se servesc simple sau cu cartofi prăjiți.
Chiar dacă nu avem casă cu curte, nu mergem la iarbă verde, putem să ne satisfacem poftele cu ajutorul aragazului :)