Paste cu sos și dovlecei

Ingrediente: 200 g paste făinoase, 1 dovlecel, 1 roșie, 2 căței de usturoi, 2 linguri de porumb SunFood, o lingură de ulei, sare, piper, cașcaval, pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Între timp se pune tigaia la foc cu o lingură de ulei, se adaugă dovlecelul tăiat cubulețe și fără semințe, se lașă să se călească putin, se pune usturoiul tocat și se amestecă cu dovlecelul. Când acesta este făcut se pune roșia feliată și decojită, se condimentează cu sare și piper. Dacă nu este suficient sos se adaugă un polonic din apa în care au fiert pastele. Se amestecă și se lasă să dea un clocot.

Peste sosul de dovlecel se adaugă pastele, se amestecă

și se transferă într-o farfurie de servire.

Se rade puțin cașcaval  și se presară pătrunjel tocat.

Un deliciu acum vara când legumele ne sunt la dispoziție. În plus se poate servi și rece.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *