Ingrediente: 250 g carne gulaș, 1 ceapă mare, 3-4 linguri ulei, 1 pungă mazăre congelată, 1 cutie roșii cuburi de la SunFood, sare, piper, mărar, smântâna
Mod de preparare: Se călește în ulei ceapă tocată mărunt.
Când ceapa devine sticloasă se pune carnea porționată după preferință.
Se lasă până se albește după care se toarnă o cană de apă caldă.
Se pune capacul și se lasă la fiert la foc mic până carnea este aproape gata. Se condimentează cu sare și piper. Când carnea este aproape fiartă se adaugă mazărea congelată, se amestecă și se lasă câteva minute sub capac astfel încât aceasta să se decongeleze.
Se adaugă roșiile cuburi de la SunFood, se amestecă și în câteva minute mâncarea este gata.
La final se gustă ca mâncarea să fie bine condimentată, se adaugă mărarul
și se poate servi cu puțină smântână.
Un fel doi minunat pentru o zi friguroasă de vară!