Conuri (rulouri) cu cremă de vanilie

Ingrediente: foietaj, forme de rulouri ( de fapt sunt conuri), 1 ou, cremă de vanilie

Mod de preparare: se decongelează aluatul, se întinde, se taie în fâșii

care se rulează pe formele de „conurile” de metal. Se ung cu ou bătut și se pun în tavă pe hârtie de copt.

Se introduce tava în cuptorul preâncălzit și se coc la foc mediu cca 20 min, până prind culoare.

Se scot încet formele,

se lasă să se răcească după care se umplu cu cremă de vanilie sau frișcă, după preferință.

Eu am folosit budincă de la Dr.Oetker, din lipsă de timp.

Bune……merită încercat!

Distribuie pe:

5 comentarii la „Conuri (rulouri) cu cremă de vanilie”

    1. @adri-eu le-am cumpărat de la un magazin „cu de toate”, de la chinezi……Chiar vreau să mai cumpăr un set când ajung pe acolo.

  1. Multumesc frumos de lamurire, ma apuc de cautat :)) Mama mea are unele din astea dar au fost facute de tata acum vreo 35 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *