Prăjitură cu clementine

Ingrediente: 4 ouă, 18 linguri zahăr, 18-20 linguri făină, 18 linguri ulei, 18 linguri lapte, vanilie, 1 plic praf de copt, 1 plic zahăr vanilat, clementine

Mod de preparare: se mixează ouăle cu zahărul, coajă rasă de la o clemetină, se adaugă uleiul și laptele

iar la final făina amestecată cu praful de copt.

Se obține o compoziție care curge dar să nu fie foarte lichidă.

Se toarnă compoziția în tava (22/32) tapetată cu hârtie de copt, se așează feliile de clementine și se coace în cuptorul preîncălzit, la temperatură medie.

Se face testul cu scobitoarea.

Clementinele s-au dus puțin la fundul tăvi dar nu face nimic, prăjitura este la fel de bună.

Poftă mare să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *