Ingrediente: chifle, ouă, salam (cârnat, șuncă, resturi de friptură), telemea, măsline, sare, piper, unt
Mod de preparate: Se taie bucățele mici ingredientele, se taie capacul chiflelor și se scobesc de miez.
Se unge o tavă cu puțin unt, se așează chiflele. În interiorul lor se pune o bucățică mică de unt și ingredientele dorite.
Se sparge în fiecare chiflă un ou și se introduce vasul în cuptorul preîncălzit.
Se lasă la foc moderat pâna oul este închegat. și chiflele devin crocante.
Se presară sare și piper pe ou și se servesc calde cu murături sau cu ce aveți prin casă.
Un mic dejun sau de ce nu, o cină, cu care vă puteți impresiona colega sau colegul de apartament :)
Grozav …
@Diana-mă bucur dacă am reușit să te inspir…..
Pupici si …. LA MULTI ANI , romancuto !
@Diana-Mulțumesc, mulțumesc. Și ție la fel, chiar dacă este cu întârziere :)