Înghețată din frișcă și arome

Ingrediente: 1/2 kg frisca lichidă, 6 ouă, 6 linguri de zahăr, ciocolată, cafea solubilă, coacăze roșii și negre, vanilie, sau alte arome……

Mod de preparare: Se bate frisca și la lasă să stea până se prepară compoziția de ou. Se bat albușurile spumă cu un vârf de cuțit de sare până devine “băt”, se adaugă zahărul și gălbenușurile pe rând mixand în continuare. Se adaugă frișca amestecându-se cu lingura de jos în sus. Se împarte compoziția în mai multe castronele, în fiecare adăugându-se aroma preferată. Eu am adăugat ciocolata rasă, cafea solubilă, coacăze roșii și negre iar la o porție am adaugat esentă de vanilie.

Rețeta pe etape se găsește aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *