Fursecuri marocane

Ingrediente: 250 g susan, 200 g zahăr pudră, 100 g faină (+4-5 linguri dacă este nevoie), 3 ouă potrivite, 1 plic praf de copt, esență de vanilie, 1 praf de sare

Mod de preparare: Se pune susanul într-o cratiță neaderentă și se prăjește la foc mic. Se amestecă cu o lingură de lemn până devine auriu, dar nu ars. Susanul prăjit se macină rezultând ca o pastă. Eu am folosit râșnița pentru ingrediente uscate de la blender. Se pune susanul într-un bol și peste el se adaugă restul ingredintelor. Se amestecă cu mâna până se obține o compoziție legată, dar nu tare. Eu am mai adăugat 4 linguri de făină, probabil ouale erau mai mari. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se începe formarea fursecurilor. Cu mâna umedă se fac bile de mărimea unei nuci, se dau prin zahăr pudră din abundență. Se pun în tavă la fel ca și în cazul fursecurile Chocolate Crinkles. Se coc la foc potrivit cca 15 min, până prind culoare și zahărul crapă deasupră.

Fursecuri aromate, aspectuoase și usor de făcut.

Rețeta pe etape o găsiți aici

Distribuie pe:

Un gând despre „Fursecuri marocane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *