Ingrediente: 1/2 carne tocată amestec, 3 fire ceapă verde, puțin ulei, sare, piper, turmenic, pastă de ardei, bulion, cartofi
Mod de preparare: se pune puțin ulei în cratiță, se adaugă carnea și ceapa tocată grosier și se amestecă.
Se lasă la călit la foc mic, amestecând din când în când
pâna devine aurie.
Se condimentează cu sare, piper, pastă de ardei și foarte puțin turmenic
Se amestecă, se lasă puțin să se pătrudă aromele, după care se toarnă 200 ml bulion.
Între timp se fierb cartofii, se curată, se taie și se pasează puțin. Se pun într-o cratiță cu puțin ulei, se sărează și se amestecă. Se pun cartofii în farfurie și se servesc cu sosul de carne.
Poftă bună!
Porții: 4
Timp de preparare: 30 min
Complexitate: mediu
Ce mancarica satioasa si gustoasa am gasit aici! Tare buna ;)
@Paula-că bine zici, si se face și ușor, ceea ce este foarte important.