Fidea cu sos de ciuperci

Ingrediente: pulpe superioare de pui, ciuperci, ceapă, usturoi, pastă de ardei, bulion, sare, piper, paste Băneasa (fidea)

Mod de preparare: se călește ceapa și usturoiul verde în puțin ulei,

se adaugă pulpele de pui (foarte bine spălate și curățate) date prin gluten alimentar.

Se lasă sub capac câteva minute după care se toarnă o cană cu apă caldă. Se condimentează cu sare, piper și pastă de ardei.

Când carnea este fiartă se pun ciupercile scurse de apa și se amestecă.

După ce apa a mai scazut se adaugă puțin bulion sau pastă de tomate și se lasă pe foc să mai dea câteva clocote

până scade apa și se formează sosul.

Se servește cu mămăliguță, paste făinoase sau cartofi. Eu am folosit fidea cu ou Baneasa.

Poftă buna!

Distribuie pe:

2 comentarii la „Fidea cu sos de ciuperci”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *