Spirale cu sos de spanac

Ingrediente: 300 g de Fusilli Băneasa, 2 fire ceapă verde, 2 fire usturoi verde, o legătură de spanac sau 1 caserolă baby spanac, o cutie roșii cuburi în bulion, sare, piper, ulei

Mod de preparare: se călește în puțin ulei ceapa și usturoiul tocat mare, se adaugă spanacul bine spălat, scurs și tocat (în cazul spanacului obisnuit), și se lasă să  se înmoaie. Se pun roșiile și jumătate din bulion și se amestecă. Se condimentează, se lasă să dea un clocot, se adaugă mărar tocat și se stinge focul. Se fierb pastele, se scurg și se repun în cratiță. 

Cine dorește poate da legumele prin blender, ca sosul să fie mai fin. Pastele Băneasa se servesc fie cu sos deasupra, fie amestecate în sos.

Distribuie pe:

Un gând despre „Spirale cu sos de spanac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *