Ingrediente: 300 ml apa, 150 ml ulei, 200 g faina, 4 oua, 2 plicuri budinca de vanilie, 800 ml lapte si frisca.
Mod de preparare: Se fierbe apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste se da deoparte si se adauga imediat faina amestecand rapid sa nu se faca cocoloase si se lasa sa se racoreasca. Se adauga ouale unul cate unul si se incorporeaza. Trebuie sa rezulte o compozitie nu foarte groasa, dar care sa nu curga de pe lingura. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si cu ajutorul a doua linguri se fac gramajoare.
Se coc la foc iute primele minute apoi la foc mic, in cuptorul preancalzit in prealabil.
Se lasa sa se raceasca putin dupa care se scot pe un platou
se taie pe mijloc si se umplu cu budinca de vanilie si frisca.
Se pudreaza sau nu zahar farin.
Pofta buna!
Bune cred ca sunt! Si eu vreau sa fac..