Ingrediente: 1/2 kg carne de tocat, o lingura ulei, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, pasta de ardei, suc de rosii, sare, piper
Mod de preparare: Se caleste ceapa tocata marunct intr-o lingura de ulei. Se toaca carnea folosind sita mijlocie si se pune in cratita peste ceapa calita. Se amesteca cu o lingura de lemn sa se desfaca carnea. Se lasa cateva minute dupa care se pune pasta de ardei si o cana de bulion. Se amesteca si se lasa sa dea cateva clocote sub capac. Mare atentie sa nu se prinda de cratita, se adauga din cand in cand putin bulion. Se pune usturoiul dat prin presa si se condimenteaza cu sare si piper. Sosul de carne se serveste cu paste fainoase.
Pofta buna!
Sefa am gatit sosul cu paste….e foarte bun doar ca eu am mai adaugat putin oregano, imi place sa il folosesc cand gatesc diverse sosuri cu paste! :)
@Andrei-sigur ca se pot aduga si alte ingrediente. Ma bucur ca-mi vizitati bucataria si va sunt de folos retetele.