Sos de rosii si carne de cocos

Ingrediente: 1 piept de cocos, 1/2 litru bulion, 1 ceapa, 1 lingura faina, 2 lingurite zahar, 1/2 lingurita sare, 1 foaie de dafin, piper boabe, ulei

Mod de preparare: Am primit un cocos si cum nu stiam cat de batran este, am fiert in Kulta pieptul si spatele , ca sa nu am surprize.

Se feliaza ceapa si se caleste in putin ulei. Se toarna jumatate din bulion peste ceapa si se lasa sa dea un clocot. Se pune zaharul, sarea, foaia de de dafin si piperul boabe. Se amesteca si se fierbe pana se topeste zaharul. Se face un „pap” din faina si restul de bulion, si se toarna peste sosul format. Se fierbe putin dupa care se pune pieptul de cocos taiat in bucati. Se acopera cratita cu capac si se fierb impreuna, din cand in cand se amesteca astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se serveste cu paste, orez sau cartofi piure.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *