Ingrediente: afumatura, 3-4 cartofi, o ceapa, 2-3 morcovi, telina, patrunjel radacina, pasta de ardei, sare, 3 linguri ulei, zeama de varza, patrunjel, leustean, smantana
Mod de preparare: Se spala si desareaza afumatura dupa care se pune la fiert impreuna cu zarzavatul putin calit in ulei. Se completeaza cu 3 litri de apa si se lasa pana afumatura este fiarta. Se adauga cartofii curatati si taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert cartofii se pun 1-2 linguri pasta de ardei, putina sare daca mai este nevoie si se lasa sa dea un clocot. Cand ciorba este gata se adauga patrunjel si leustean verde tocat marunt. Se poate acri cu zeama de varza si se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Draga mea ,fara afumatura nu mergea ? E mai sanatoasa . Afumatura e de fapt un chimical cu care se da pe deasupra . Sa avem grija de noi. Pupici !
@Gina-merge foarte bine si fara afumatura. Sunt sigura ca este mai sanatos, dar am un carnivor in casa, care cauta prin supa dupa putina carnita :) O zi buna-ti doresc.