Ingrediente: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de ulei, 5 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, zahar vanilat, 2 linguri de alune macinate, struguri
Mod de preparare: se mixeaza albusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana se intaresc,
se adauga galbenusurile care au fost amestecate cu uleiul
si se incorporeaza cu o spatula.
Cand sunt bine incorporate se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Tot cu spatula se omogenizeaza.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,
deasupra se aseaza boabele de strugure si se presara alunele (nuca).
Se coace prajitura la foc mic in cuptorul preancalzit. Cand este gata se lasa in tava sa se raceasca dupa care se scoate pe un platou.
Se feliaza dupa preferinta si se serveste cu un pahar de must :)
Daca gasiti struguri fara samburi, este de preferat.
Foarte pufoasa si aromata.
Imi plac foarte mult prajiturile cu fructe. Prajitura ta cu struguri arata foarte apetisant! Mi-ai facut pofta.