Ingrediente: 350 g iaurt de fructe, 250 g mascarpone, 150 g zahar pudra, esenta de vanilie, coacaze.
Mod de preparare: se pune intr-un castron iaurtul, zaharul si mascarponele
si se mixeaza pana compozitia prinde consistenta si devine cremoasa. Se adauga esenta de vanilie.
Se monteaza aparatul de inghetata, se toarna crema de iaurt si se porneste pentru cca 15 min.
Se obtine o inghetata cremoasa si fina.
Inainte de a se transfera in caserola se adauga coacazele hidratate.
Se tine inghetata in congelator pana la servire.
Este cremoasa si buna. Din pacate caldura topeste imediat inghetata din castronel.
Delicioasa inghetata si frumos prezentata. Cu fructe de padure imi place foarte mult.
Multumesc Valentina si bine ai venit in bucataria mea. Am vazut la tine cateva retete care mi-au facut cu ochiul si le voi „prelua” daca nu te superi. O zi frumoasa-ti doresc.
Ce pofta mi-ai facut!!!
wow ce bine arata! din pacate nu am aparat de inghetata :( La congelator face cristale de gheata
@adri-daca o pui la congelator trebuie s-o scoti periodic si s-o mixezi, astfel dispar acele de gheata.
Multumesc frumos de indrumare, am sa incerc asa. M-am tot ferit pana acum de inghetata exact din acest motiv; si acum imi amintesc de inghetata pe care o facea mama cand eram copil – trebuia fie sa astepti jumatate de ora pe langa ea sa se dezghete fie s-o tai cu bomfaierul