Pulpe de pui cu cus-cus

Ingrediente: 4 pulpe superioare, o lingura amidon alimentar, 1 ceapa mare, 5-6 catei de usturoi, pasta de ardei si pasta de rosii, sare, piper, ulei, patrunjel, cus-cus

Mod de preparare: Se spala pulpele, se curata bine si se portioneaza. Se usuca si se dau prin amidon alimentar. Intr-o cratita se toarna 2 linguri de ulei si se adauga carnea,

se amesteca si se lasa pana-si schimba culoarea dupa care se scoate intr-un castron.

In uleiul ramas se pune ceapa taiata julien si usturoiul feliat.

Cand ceapa este lucioasa se pun pulpele,

se amesteca, se adauga pasta de ardei, pasta de rosii

si o cana de apa calda.

Se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul si se lasa la fiert la foc mic. La final se adauga patunjel tocat.

Mod de preparare cus-cus: o masura de cus-cus, o masura de apa, o lingura ulei, sare. Se pune apa cu un varf de lingurita de sare pe foc. Cand incepe sa fiarba se opreste focul, se adauga uleiul si cus-cusul, se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa cca 10 minute. La final se rasfira cu furculita.

Se serveste cus-cus cu sos si pulpe de pui.

Pofta buna!

Distribuie pe:

7 comentarii la „Pulpe de pui cu cus-cus”

  1. … la care se adauga uleiul de masline sau untul( in fc de cat couscous aveti ) , sare si piper dupa gust. Peste toate astea se adauga 1 masura de apa fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *