Pasca fara aluat

Ingrediente: 350 g branza dulce de vaci, 3 oua mari, 200 g smantana, 100 g unt, 100 g zahar, 2 linguri de gris si 2 linguri de faina, 125 g stafide, o fiola esenta de vanilie

Mod de preparare: Se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.

Se adauga branza,

untul la temperatura camerei

faina urmata de gris,

urmata de smantana.

La final se adauga stafidele. Dupa fiecare ingredient se amesteca cu o spatula sau lingura de lemn.

Se rastoarna compozitia intr-o tava de tort (26 cm am avut eu) tapetata cu hartie de copt

si se coace la foc mediu in cuptorul preancalzit. Dupa cca 40 min, cand pasca este frumos colorata la suprafata se scoate din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se desface cercul de la tava si se rastoarna pe platou.

 Se portioneaza rece. Se serveste pudrata cu zahar sau asa simpla.

O varianta simpla si usor de realizat, la pasca clasica.

Paste Fericit!

0 comentarii la „Pasca fara aluat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *