![](http://farm9.staticflickr.com/8549/8707030483_cacd097049.jpg)
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec vita+porc, 1 cartof fiert, 2 felii de paine, 4 buc ceapa verde, 4 catei de usturoi, 2 oua crude, 4 oua fierte, sare, piper
![](http://farm9.staticflickr.com/8138/8705807720_df4a5b9841.jpg)
Mod de preparare: intr-un castron se amesteca carnea tocata cu cartoful pasat, painea muiata in apa si stoarsa, ceapa verde tocata marunt, usturoiul dat prin presa, 2 oua crude, sare si piper. Se adauga putina apa pentru afanare.
![](http://farm9.staticflickr.com/8255/8704684909_3c84ec2e49.jpg)
Jumatate din cantitatea de carne si pune in tava de chec imbracata cu hartie de copt, se pun ouale fierte
![](http://farm9.staticflickr.com/8559/8704684867_1e1eb95d77.jpg)
si se acopera cu restul de carne.
![](http://farm9.staticflickr.com/8271/8704684801_93e28125cc.jpg)
Se unge deasupra cu ou crud batut
![](http://farm9.staticflickr.com/8280/8704684715_efe35c83ea.jpg)
si se introduce in cuptorul incins pentru cca 60 min la foc mediu.
![](http://farm9.staticflickr.com/8548/8704685031_b13a366d35.jpg)
Se lasa sa se raceasca in tava, dupa care se scoate pe un platou captusit cu hartie prosop. Se servest rece ca aperitiv sau cu o garnitura de cartofi.
![](http://farm9.staticflickr.com/8549/8707030483_cacd097049.jpg)
O varianta foarte buna la drobul de miel.
Am si eu pe lista o asemenea bunatate!!
Un Paste fericit va doresc!
Pupici
@Simona-la fel si voua.
In loc de paine,nu se poate pune pesmet?
@Petrache Madalina-se poate, dar mai bine este cu pâine. Pesmetul este prea fin și devine „terci”. Poți încerca….