Ingrediente: 2 oua, 100 ml lapte, 50 ml ulei, 100 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita otet, esenta de vanilie, faina (nu am masurat, am pus pana a devenit compozitia consistenta), ciocolata, glazura bicolora
Mod de preparare: aici. Se aseaza hartiute sau forme de silicon in tava de muffins, se pune cate-o lingura din compozitie, se aseaza un patratel de ciocolata,
se acopera cu inca o lingura de compozitie
si se coace in cuptorul preancalzit cca 30 min la foc mediu.
Se scot din forme si se servesc cu mare pofta pudrate cu zahar sau
cu putina glazura deasupra, arata si bine. Incercati si veti vedea.
Sa aveti o sambata frumoasa!
Ce dragalase sunt! Imi place cum le-ai decorat.
Tare bine arata!!.. Nu am mai facut de mult briose!!.. Ar trebui sa mai fac!
Ce frumos arata!