Spaghetti cu piept de pui, mazare si sos de smantana

Ingrediente: 200 g spaghetti, 1/2 piept de pui, 1 lingura amidon alimentar, 1 ceapa mica, 3-4 catei de usturoi, 1 cutie mica mazare, putin unt, ulei, 1 polonic apa in care au fiert pastele, 3 linguri smantana, marar tocat, sare, piper

Mod de preparare: Se fierb spaghetti conform cu indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg sub un jet de apa rece.

In putin unt si ulei se caleste usturoiul zdrobit si ceapa tocata marunt si se lasa pana devin sticloase. Se adauga carnea de pui taiata fasii si data prin amidon alimentar si se prajeste usor.

Se toarna un polonic din apa in care au fiert pastele, se condimenteaza,

se adauga mazarea, se amesteca

se adauga si smantana si se lasa totul sa fiarba cateva minute.

Se condimenteaza cu sare si piper. Pentru putina culoare se adauga o rosie uscata taiata feliute.

La sfarsit se pune marar tocat marunt.

Se scurg pastele si se servesc in sosul de smantana.

Cu salata de sfecta rosie, o minunatie 🙂 Pofta buna.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *