Ingrediente: o cana de malai nu foarte plina, 3 cani cu apa, branza de burduf, cascaval, oua, carnat, kaizer, crenvusti, sare, ulei, unt
Mod de preparare: se taie carnatul si kaizerul feliute si se prajeste in putin ulei.
Se face manaliguta dupa reteta de baza, dar putin mai moale.
Se unge cu unt o forma rezistenta, se pune un strat de mamaliga,
se aseaza afumatura prajita,
se presara branza de burduf,
se pune alt strat de mamaliga.
Deasupra de fac cateva adancituri in care se sparg ouale.
Se presara cascaval ras
si se introduce la cuptor pana ouale sunt facute si cascavalul topit.
Un mic dejun de sambata foarte usor de facut si foarte bune bun.
Pofta buna!
Ador mancarica asta!!!! Buna idee mi-ati dat ptr zilele urmatoare!
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!
Superba idee…fac si eu reteta.Ozi buna!