Spaghetti carbonara

Ingrediente: 250 g spaghetti (eu am avut tricolori), 150 g bacon si carnacior, 3 oua, 100 g cascaval, sare si piper

Mod de preparare: intr-o oala se pun la fiert cca 2,5 l de apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cand clocoteste apa se pun pastele (spaghetti) si se lasa sa fiarba coform indicatiilor de pe pachet.

Baconul si carnatul se taie cubulete, se pun intr-o cratita sa se prajeasca la foc mic

pana se rumenesc bine. Se lasa sa se raceasca.

Ouale se bat cu sare, se adauga putin piper proaspat macinat,

apoi cascavalul ras.

Se adauga peste sunca prajita si se amesteca energic, obtinandu-se astfel un sos delicios.

 Pastele fierte si strecurate

se pun fierbinti peste amestecul de oua, sunca si branza. Se amesteca pana ouale se incheaga rapid iar branza se topeste.

O portie de spaghetti carbonara delicioase si cu sos cremos 🙂

Pofta buna!

Distribuie pe:

Un gând despre „Spaghetti carbonara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *