Ingrediente: 200 g faina, 100 g unt topit si racit, 1 ou intreg, 1 lingura mare de mustar cu boabe intregi, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de apa rece.
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele intr-un bol cu lingura de lemn, dureaza foarte putin.
Se infoliaza aluatul si se da la rece cel putin o jumatate de ora,
dupa care se scoate, se intinde pe folie pe planseta (0,5 cm grosine) si se taie cu un pahar sau o forma rotunda si se inteapa cu o furculita.
Se pun biscutii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute
sau pana cand incep sa se rumeneasca usor.
Se scot si se lasa la racit.
Inspiratia vine de la Alison. Ma bucur ca ai revenit cu postari interesante si sper ca anul 2013 sa fie un an activ pentru tine in blogosfera. Multumesc Simona.
Interesanta ideea cu mustar, e de retinut. Pup!
@Sara&Miki-si eu am avut putina reticenta, dar sunt chiat buni.
ce frumosi ti-au iesit, perfecti! multumesc frumos de urari, de cuvintele calde, sper si eu sa revin, fac eforturi pentru asta!:)